Content voor Ingelogde Gebruikers

Over Ons

Landelijk Steigerhout is gestart als Bommelbouw in 2007 en opgericht door Mark Gielisse.

Mark Gielisse heeft diverse jaren achtergrond in de civiele techniek en was in zijn vrije tijd altijd bezig met bouwen, verbouwen, houtwerk, meubels maken en meer. In 2007 begon het te kriebelen om van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij heeft zijn baan opgezegd en is voor zichzelf begonnen. In eerste instantie met bouwen en verbouwen, tot het punt dat er steeds meer interieurbouw en meubels op zijn pad kwamen. Vanaf 2012 heeft hij zich meer en meer gespecialiseerd in alles van hout. Nu maakt Landelijk Steigerhout dagelijks, voor een grote diversiteit aan klanten, houten meubels voor binnen en buiten en projectinrichting van kantoren en winkels.

Landelijk Steigerhout onderscheidt zich van andere bedrijven doordat we echt vakmanschap leveren. Met oog voor detail en altijd voor een eerlijke prijs.  Bij ons staat de klant voorop, dit merk je door ons persoonlijk contact en onze service.

Landelijk Steigerhout levert meubelen door heel Nederland, in België en West-Duitsland.

Wil je meer weten over renovatie of timmerwerk in slaapkamers, woonkamers of je winkel of kantoorruimte? Neem dan eens een kijkje op Bommelbouw.

In de week van 21 maart verscheen in Het Kontakt een artikel over de passie van Mark: hout en ondernemen:

Scroll naar boven