Content voor Ingelogde Gebruikers

Ontwerp
Wil je een meubel op maat laten maken? Heb je iets gaafs gezien en kan je het nergens kopen? Laat ons je wensen weten, mail ons een foto of tekening en wij gaan voor je aan de slag. Van kast tot bank tot radiatorombouw. Alle meubels worden door ons eerst ontworpen in 3D zodat je een goed en duidelijk beeld krijgt van hoe je meubel eruit gaat zien. Pas na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met het maken van je meubel. Zo voorkomen we problemen of fouten tijdens het maken van het meubel.
Als je wil, kan je tijdens het maken van een afspraak met ons maken om tussentijds even te komen kijken naar het resultaat.

Kwaliteit
ls je een meubel voor binnen of buiten op maat laat maken, wil je graag dat dit van goede kwaliteit is. Om die reden zorgen wij dat alle planken door ons zorgvuldig worden uitgezocht op losse knoesten, grote scheuren of harsnesten.
Planken en plaatmateriaal voor binnenmeubels worden bij ons droog en bij kamertemperatuur opgeslagen, voordat ze worden gebruikt in een meubel. Planken zijn zo vlak mogelijk om schuin of krom trekken te voorkomen.

Garantie
Hout is een natuurproduct en zal altijd blijven werken, dat is nu juist ook de charme van het product.
Als er – bij normaal gebruik – onverhoopt toch scheuren ontstaan, dan kun je altijd bij ons terecht voor een oplossing. Op alle door ons afgewerkte planken geven wij 2 jaar garantie tegen houtrot of loslatende onderdelen.

Transport
Alle prijzen zijn gebaseerd op afhalen. Maar zeker bij tuinsets kan dat veel inspanning vragen. Je kan bij ons dan ook altijd terecht voor het thuis afleveren van de meubels. Als je zelf meehelpt, kunnen we de meubels ook direct op zijn plek zetten. Let op, bij transport is alleen de chauffeur aanwezig.

Scroll naar boven