Content voor Ingelogde Gebruikers

Inrichting Showroom

Tafel Op Maat Gemaakt Voor Inrichting Showroom Canon Business Center Breda
Tafel Op Maat Gemaakt Voor Inrichting Showroom Canon Business Center Breda
Inrichting Showroom
Tafel Op Maat Gemaakt Voor Inrichting Showroom Canon Business Center BredaInrichting Showroom

Voor de inrichting van de showroom was het Canon Business Center in Breda op zoek naar strak design. Naast een goede uitstraling zijn de tafels ook praktisch: ze zijn bedoeld voor multi-functioneel gebruik. Accountmanagers ontvangen er klanten aan, hebben zelf besprekingen of gebruiken de tafel als werkplek. Mede om de vele mogelijkheden van gebruik hebben de tafels sta-hoogte en zijn ze voorzien van een harde laklaag.

Hoe we de inrichting van de showroom aanpakten

Bij de opening van het Canon Business Center maakten we al de ontvangstbalie. Een strakke balie gemaakt uit MDF, strak gespoten in hoogglans lak. De vraag om tafels in een gelijke stijl te maken, hebben we dan ook graag aangenomen.

Om een goed beeld van de omvang en hoogte te krijgen, hebben we een 3D werktekening gemaakt. Op basis van de goedkeuring op dit ontwerp maakten we een gedetailleerde offerte. Na akkoord bedroeg de levertijd ca 3 weken.

Over Canon Business Center

Het Canon Business Center in Breda het aanspreekpunt in de buurt voor kleine en grote klanten als het gaat om document- en informatiebeheer. Canon Business Center Breda is direct verbonden met Canon Nederland en beschikt daardoor over een combinatie van regionale kennis met de kracht van een multinational.

Gratis offerte aanvragen

  Je naam (*)

  Je telefoonnummer (*)

  Je email (*)

  Je woonplaats (*)

  Je vraag of bericht

  Scroll naar boven